Hőkamerás testdiagnosztika képzés

 

Hőkamera használata a gyógyászatban. Új típusú technológia elsajátítása a krónikus és az akut betegségek feltérképezésére és elemzésére.

A képzés célja:

olyan ismeretek és alkalmazások elméleti és gyakorlati elsajátíttatása, amelyek a felnőtt képzésben résztvevő személyek ismereteit bővíti a gyógyászatban, és a betegek diagnosztizálását segíti a hőkamera szakszerű felhasználásával.

Képzés célcsoportja:

olyan orvosok és természetgyógyászok, akik ismeretüket szeretnék bővíteni az emberi test hőkamerával való diagnosztizálásban, és az alternatív terápiás megoldásokban.

Képzés során megszerezhető kompetenciák:

A résztvevők könnyebben diagnosztizálják a hőkamera segítségével a fizikai test állapotát. A résztvevők könnyebben feltárják a betegségek közötti összefüggéseket. A hőkamera már akkor is jelezheti az elváltozásokat, amikor még nincsenek tüneteink,ezáltal megelőzhető a betegségek kialakulása. A résztvevő képessé válik a pontosabb diagnózis felállítására.

A programba való bekapcsolódás feltételei:

Orvosi egyetemi diploma vagy egészségügyi végzettség. Egészségügyi szakterületen megszerzett tapasztalat.

Képzés tematikája:

1. Egészséges test feltérképezése és elemzése
2. Krónikus és akut betegségek feltérképezése és elemzése.
3. Alternatív terápiás kezelési lehetőségek.
4. Betegségek közötti összefüggések elemzése és kezelési lehetőségei.
5. Pszichoszomatikus háttér feltárása és egyénre szabott kezelése példákon keresztül.

A képzés időtartama:

60 óra

Jelentkezés módja:

A képzés egyedi és csoportos igények alapján, egyeztetett időpontban indul. A képzésen való részvételi szándékát telefonon jelezze.

Ortomolekuláris medicina képzés

 

A szervezet megfelelő biokémiai működéséhez szükségesek a vitaminok, ásványi anyagok, és nyomelemek. Ezek mennyisége, amit a test napi szinten felhasznál az optimális működéséhez, tudományosan alátámasztott. Az emberi szervezet bizonyos terhelések miatt (pl. fertőzés gyulladás, stressz, terhesség, mérgezés) előidézi ezen anyagok napi mennyiségének a változását. Ezekben az esetekben fontos a megváltozott napi mennyiség feltárása. Ennek a feltárására irányul az Ortomolekularis Medicina.

A képzés célja:

olyan ismeretek és alkalmazások elméleti és gyakorlati elsajátítása, amelyek a felnőtt képzésben résztvevő személy ismereteit bővítik az ortomolekuláris medicinában, amely összefüggéseivel hatékonyabb gyógymódot biztosít a beteg számára.

Képzés célcsoportja:

olyan orvosok és természetgyógyászok, akik ismeretüket szeretnék bővíteni ezen területen és az alternatív terápiás megoldásokban

Képzés során megszerezhető kompetenciák:

A résztvevő könnyebben diagnosztizálja és feltárja az összefüggéseken keresztül a betegséghez vezető kiváltó okokat. Így nem a tüneteket kezeli, hanem a háttérben zajló folyamatokat, amik a betegséghez vezetnek. A résztvevő képessé válik az összefüggések pontosabb meglátására és alternatív kezelési lehetőségeire.

A programba való bekapcsolódás feltételei:

egészségügyi végzettség vagy egészségügyi szakterületen megszerzett tapasztalat

Képzés tematikája:

1. Étkezés
2. Krónikus és akut betegségek feltérképezése és összefüggései
3. Alternatív terápiás lehetőségek
4. Betegségek és lelki okok összefüggései és kiváltó okai
5. Egyénre szabott alternatív terápiák kialakítása

A képzés időtartama:

60 óra

Jelentkezés módja:

A képzés egyedi és csoportos igények alapján, egyeztetett időpontban indul. A képzésen való részvételi szándékát telefonon jelezze.